Tävlingar
 
Tävlingar 2013

24/3
kom med som reserver i vår 3.de tävling.

91p och en 10.eplats av 30 startande. Vi blev domarens val Smilla gjorde allt rätt men jag råkade göra samma fel 3ggr.. Annars hade vi haft 100p vilket är max. Fick beröm av domaren. Nu har vi gjort 3 godkända tävlingar och är därmed uppflyttade till fortsättningsklass. Smilla får titeln RLDN!!

 

16/2
kom med som reserv.

Tävlade inomhus. 91p och en 6.e plats av 18startande.

Duktig Smilla som alltid.


Tävlingar 2012

7/9-12 vi gjorde debut i rallydnads Nybörjarklass vilket resulterade i en 2.a plats av 35 startande och 93p (100p max)!!!

 

Tävling 2011

Smilla & jag deltog på Labväst Workingtest i okt. Vi slutade på 4.de plats trots en 0 på vattnet. Hon tyckte nog de var för kallt. trorts ösregn & blåst gjorde hon ett kanonjobb under dagen. Hon var äldst av alla deltagare med flera år den som var näst äldst var 5 tror jag.

 
 
Tävlingar 2009:

17/10-09 Partille BK LK2

1.a pris och 3:de plac av 13

 

Vi tog 3 raka 1.a pris den 18/3, 21/3 och 27/3 2009 har vi tagit championatet.

Smilla är nu SVCH Svensk Viltspårschampion !!!

 
 

Tävlingar 2008:

 

25/10-08 Hundstället hjärtat Inoff Lk2

1:apris 174p Och klassvinst

Oj idag gick de strålande, inomhus i en liten trång lokal m pubilken tätt inpå dessutom :) HAft en längre tävlingspaus o de kanske har gjort gott ok så de som träningen men kul att de funkade bra iaf. Får väl träna på så smått o hoppas på bättre resultat 2009. Vill ha LP2 o ska inte ge mig,,,

 

30/5-08 Stenungsunds BK Lk2

2:apris 151p

De går åt rätt håll lite småmissar o lite snåla betyg.. Men annars nöjd ingen 0 på rutan iaf...

 

11/5-08 Kungälv BK Lk2

3:de pris

Inte så mycket att säga hon var inte alls på huggetkankse var det värmen som låg på över 20grader.. Vi tar nya tag, 2 tävlingar inplanerade..

 

Tjörns BK 9/3-08 Lk2

3:de pris.

Pisseblött och ösregn behöver jag säga mer... Tyckte de gick hyffsat ändå med tanke på hur Smilla är när de är sånt väder. Men domaren tyckte tydligen inte desamma. Jaja Får ta ett break nu o tävla fram i vår/sommar istället..

 

 

Orust BK 23/2-08

3:de pris

Gick inget bra alls vart störda o annat som gick på tok bara att glömma den tävlingen.Ska inte tävla "inne" nåt mer iaf.

 
Resultat:

17/11-07 Tjörn BK

1:a pris 170p 2:aplac av 13

Ja de var vår andra tävling. Faktiskt klart nöjd över hur de gick kanske kunde fått lite bättre betalt men men så e det. Inte illa att komma på 2:aplats var glad att klara första pris! Den som vann var oxå en labbe vilket var skoj inte ofta det händer att de är 2 labbr som etta och tvåa i en lktävling. Jag är framförallt nöjd med att rutan funkade så bra idag . Den strulade ju sist men har tränat den mycket de sista och den satt klockrent med 10p gött!

 

28/10-07 Tjörns BK

2:apris 144.5p 6:e plac

Ok så var debuten i klass 2 avklarad kunde ju gått både bttre och sämre. Drog startnummer 1 denna gång helt ok. Ja ff var lite segt i börajn men tog sig mot slutet. Hyffsat bra gick de flesta momenten utan rutan som inte alls gick. Men men bara att träna mer. Hon gick ut men vid sidan om rutan.. Fick en tia på hoppet vilket kändes bra då de strulat lite innan. Ja de får väl vara ett knappt godkänt resultat iaf. Men surt att man nollade ett moment med hög kofficient. Som sagt mer träning så får vi ta nya tag

1/6-07 Stenungsunds BK

1:apris 165p 9:de placerad (LP1)

Kvällstävling i Toröd duggade litegrann. Var ganska lång väntan i dag med. Drog återigen startnr. 14 av 20.. Smilla var iaf taggad in på planen var rätt mycket lukter där. Men linförigheten kändes bättre hon var ännu mer med och höll bra tempo. Tyvärr vart de seg inkallning. Och läggandet var väl inte de bästa heller, lite tveksam på apporteringen men tog den. Några jag pratade med efteråt tyckte domare vart lite snål med poängen till mig ;) De var hälften i klassen som fick 1:pris idag.. Men vi klarade ju målet iaf så nu har vi LP1 i hamn känns kul, speciellt att klara de på tre raka tävlingar. Jag har ju sagt att detta var slutmålet. men kanske att de blir att köra på o testa LK2 senare.. får träna in momenten först. Har börjat med nga men de finns mycket kvar att träna på ..

 

25/5-07 Tjörns BK

1:apris 176.5p 3:de placerad

Kvällstävling på Tjörn. Var regn hela tiden fram till de var start för klassen. Då vart de uppehåll vilket vi var nöjda med. Drog startnummer 14 av 19 lite segt men men vad ska man göra.. Platsliggning och tandvisning var som vanligt inga problem. Fick ju vänta ganska länge på vår tur men hon var laddad idag Smilla. Linförigheten kunde ju gått bättre. Men för varje moment gick de bättre fick bra betyg på de mesta inkallningen satt klockrent med bra fart och fint fotsättande :) Är klart nöjd med resultatet speciellt med tanke på att jag vart sjuk hela veckan innan.. Gick till jobbet på fredagen och sen direkt till tävl. Så de är bara att fila på till nästa tävl.

 

6/5-07 LK1 Kungälv BK

1:a pris 174p 1:a placerad!!

Jättenöjd med dagens tävl. Ok visst de finns alltid saker att fila på men de kändes bra. Och var klart nöjd med att vi fick 174p var ju ute efter 1:a pris. Att vi sen lyckades vinna var ju grädde på moset. Stolt matte med både pokal och plakett dessutom på hemmplan :) Ja nu hoppas jag att vi kommit över spärren och ja målet är ju LP1 känns inte onåbart iaf efter dagens tävling ;)

 

21/4-07Jaktprov Halmstad

Ja så var debuten över. Ja som jag hade aningar om innan gick de inget bra. Måste ha mera viltträning. Men hon var taggad och gick fint ut iaf på både markeringen, söket och den dirrigering de vart även om hon på söket inte tog upp ngt vilt:( Men men nu vet man lite hur de går till. Får träna framöver och i sommar och hoppas på att komma med på ngt prov i aug/sept..

 

20/1-07 LK1 Orust BK

2:a pris 151p (5:a totalt)

Värsta snörusket när vi åkte dit ut idag. Var nästan så vi skulle skippat de pga av alla snö. Vart helt ok på linförigheten tappade inte så mycket var nöjd men fick bara 7.5.. Ställandet o läggande kändes ok men de tyckte tydligen inte domaren. Tog kanske ngt steg.. Ikallningen gick bra den med bättre fart än på länge :) Apporteringen var hon tveksam för mycket tugg innan tyckte hon dubbekommado vart de där.. O så hoppet.. dröm om min förvåning när smilla som älskar att hoppa sitter kvar när jag säger hopp!! Sa hopp igen o då kom hon som ett skott över med snygg ingång o fot.. Fattade inte vad somhände.. så de vart inga höga poäng där heller. Var bsviken men de börjar väl lägga sig. Känns trist att vara nära men ändå en bit ifrån.. Får väl se om vi ska fortsätta med detta aller satsa på ngt annat.. Vi får se

 
10/12 LK1 Göteborg
2:a pris 152p (5:a totalt )
Idag var de bättre väder sol och rätt så blå himmel. Men blött och halt på planen. Läggandet funkade idag även om hon la sig låångsamt så gjorde hon det. Fick 7 på de. Fick bara 8 på tandvisningen, var för att hon reste sig andra domare har vi fått 10 fast hon gjort samma sak..
Fria följet o linförigheten gick inte så bra i dag hon var seg.. Ställande gick hon ga teg hon som brukar stanna med en gång jaja alltid är de ngt. Nu är sista tävlingen gjord för iår. Får forsätta att träna in de nya momenten. Ska väl kanske tävla igen om ca en månad evt. får se hur träningen går.
 
2/12- 06 LK1 Partille BK
3:de pris (6:a totalt) 138p
Tävlade i Hällregn inget som Smilla blir mer uppåt av direkt. men men får se de som träning o ta nya tag för nästa tävling.
 
19/11-06. (6:a totalt) LK1 Tjörns BK
Idag har vi gjort vår debut i LK1 på Tjörns Brukshundklubb. Resultatet vart 153.5 poäng. Och tillika ett 2:apris.
Nollade tyvärr läggandet under gång, så hade vi satt de ngt sånär hade vi klarat första pris men men jag är klart nöjd ändå. Kom på 6:e plats av 18 startande..
Fick 10 på platsliggningen och 10 på tandvisningen. Sen vart de från 7-8.5 på de andra momenten och en 0 då..